Image preload 01

Over ons

U bent wellicht verrast over de culinaire foto hierboven... Karin en Robin delen een passie voor dineren. Tijdens deze diners is het idee voor Website Workspace geboren. Waar Robin bijvoorkeur kiest voor een restaurant dat nooit teleurstelt, daagt Karin uit een ander restaurant te proberen en als dat niet lukt om dan toch minimaal een gerecht op de kaart te kiezen dat we nog niet kennen.

We zijn twee mensen met een verschillende kijk op zo'n beetje alles maar daardoor blijven we elkaar inspireren (soms ook irriteren) en verrassen. We hebben geleerd samen te werken omdat we weten dat de combinatie van onze specialiteiten ons uniek maakt.


Waarom Website Workspace

Werken met een website en autorijden hebben wel iets met elkaar gemeen. Jaren geleden hadden alleen de rijksten een auto en dan dus met chauffeur! Nu heeft iedereen een auto... rijdt zelf en weet wanneer onderhoud door een expert nodig is.

Websites zijn online-marketing-tools! Vroeger hadden alleen grote bedrijven een website en een webbouwer die de wijzigingen doorvoerde. Nu heeft iedereen zelf een website en bereikt daarmee zijn doelen... voor onderhoud gaat ook de website af en toe naar de webbouwer.

Wij zijn, zeg maar, uw website-rij-instructeurs!

2 klassieke oude auto's

Uw website-rij-instructeurs

Robin Bodegom

Robin Bodegom

Technisch & Wet- en regelgevingsexpert

Robin heeft een carrière achter zich bij bedrijven in telecommunicatie- en internetdiensten. De laatste 10 jaar heeft hij veel maatwerk websites gerealiseerd. Zoiets als een Donkervoort auto die voor elke rijder op maat wordt gebouwd. Met zijn kennis helpt hij u onder andere om uw website zo te maken dat zoekmachines er vrolijker van worden. Hij waarschuwt waar het gaat over copyright- en privacy wetgeving. En op het gebied van effectief en gestructureerd werken met veilige software programma's heeft hij ook veel ervaring.

Direct contact? bel even!   06 - 53 71 70 20

Karin Mollemans

Karin Mollemans

Vormgeving, fotografie, storytelling & coaching

Karin komt uit de reclamewereld. Zij brengt meer dan 20 jaar ervaring bij de productie voor reclame uitingen mee naar de kleine ondernemer die veel zelf moet doen. Vormgeving, kleurgebruik, fotografie en tekst zijn haar specialisme. Ze is altijd op zoek naar slimmer en naar het waarom van alles. Zij maakt de workshops vernieuwend en zorgt voor de manier van onderwijzen die u bij de les houdt. Al 10 jaar helpt zij kleine ondernemers met het maken en gebruiken van hun eigen website. Een website is als een auto... een gebruiksartikel waarmee ondernemers (marketing en sales-) doelen bereiken.

Direct contact? bel even!   06 - 54 68 56 90