De 4 dingen die op goede website niet mogen ontbreken.

door Karin Mollemans

De 4 dingen die op goede website niet mogen ontbreken.

Websites zijn niet slechts bedoeld als online folders. Ze hebben als doel de aandacht van uw klant DIRECT te vangen. Ze dienen om kennis te geven over uw vakgebied. Webpagina's dienen als landingsplaats voor uw toekomstige klanten.  Uiteindelijk wilt u winst maken en daarvoor heeft u een groep 'volgers' nodig. Middels uw website werft u deze 'volgers'.

Uw website moet dus:

  1. Direct aanspreken bij (de problemen van) uw doelgroep. Dat betekent dat teksten, foto's, vormgeving en inhoud de kijker direct moeten 'grijpen'.
  2. Informatie waar uw klanten naar zoeken bevatten. Hiermee presenteert u zichzelf als expert en, niet onbelangrijk, maakt u uw website belangrijker voor zoekmachines. Vaak is het beter op vervolg pagina's verder te gaan met meer diepgaande informatie over uw expertise.
  3. “Calls-to-action” bevatten zoals de mogelijkheid zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief, uw bedrijfspagina te volgen op Facebook en via LinkendIn in contact te blijven.
  4.  Opvallen. Websurfers hebben weinig tijd en aandacht als ze aan het rondkijken zijn, ze gaan pas werkelijk lezen als u de aandacht weet te vangen.

Wilt u weten of er op uw website nog iets te verbeteren valt? Mail voor een website-apk naar robin@website-workspace.nl

Met vriendelijke groet van uw online-marketing rijschool.

 

« Terug naar Nieuws en Blog