Blije bestaande klanten en ondernemers geluk!

door Karin Mollemans

Blije bestaande klanten en ondernemers geluk!

U weet vast wel dat het veel meer inspanning kost een nieuwe klant te vinden dan een bestaande klant te behouden.

Een paar weken gelden app-te een van mijn oude klanten dat iets met haar website niet lukte. Ik was in de buurt dus reed ik even langs en kon het oplossen. Ze had ook nog wat dingen die ze graag wilde aanpassen.

Ondertussen vertelde ze me dat haar coachingspraktijk erg goed liep en dat al die mensen via haar website naar haar toe komen. Ze heeft een regeling met de gemeente waardoor zij worden doorverwezen naar de website. En daarna is de, niet helemaal nieuwe website, blijkbaar voldoende om zich aan te melden.

Wat heeft deze website nou dat zorgt voor dat succes?

  1. Het is een erg persoonlijke website waarin de sfeer van deze coach goed overkomt. We hebben in de vormgeving veel van haar eigen natuurfoto's gebruikt.
  2. De informatie is goed verdeeld en helder beschreven.
  3. Voor kinderen is er een aparte sectie waarin we uitleg geven op hun niveau.
  4. Er zijn foto's van de praktijk situatie zodat klanten zich een idee kunnen vormen van waar ze terecht komen (heel belangrijk voor het vertrouwen om de stap te zetten je aan te melden voor hulp bij persoonlijke uitdagingen).

Al met al dus weer een fijne ontmoeting...

Bestaande klanten maken ondernemers blij.

« Terug naar Nieuws en Blog